Hoe kan ik lid worden? 

Dus wat moet je doen om lid te worden? Het is eenvoudig, je geeft ons de informatie die we nodig hebben, zodat we kunnen bepalen of je aan alle lidmaatschap vereisten voldoet of deze overtreft. Volg gewoon deze stappen: 

  • Je kunt ons alle onderstaande informatie toesturen. Dit kan gedaan worden via e-mail, we-transfer of elk ander middel dat jw kent. Zorg ervoor dat je alle informatie in één keer verzendt of dat elk afzonderlijk bericht hetzelfde label heeft. 
  • Je ontvangt een factuur voor je aanmeldingskosten (alleen voor nieuwe leden en dekt de kosten voor het bekijken van de informatie.) En lidmaatschapsbijdrage (jaarlijks). Dit kun je afschrijven als zakelijke uitgave. 
  • Zodra we een bevestiging hebben ontvangen dat de betaling is uitgevoerd, zullen we je aanvraag beoordelen. 
  • Als er iets ontbreekt of niet in orde is, word je hiervan op de hoogte gesteld en krijg je de tijd om aanpassingen aan te brengen en opnieuw in te dienen. 
  • Zodra we hebben bevestigd dat je aan alle vereisten voldoet of deze overtreft, word je hiervan op de hoogte gesteld en wordt je lidmaatschapscertificaat per post naar je verzonden. 

En zo simpel is het ook, je bent nu lid van de APP Benelux met alle voordelen die daarbij horen, gefeliciteerd! 

Zie “Vereisten voor lidmaatschap” voor meer gedetailleerde informatie over de lidmaatschapsvereisten. Neem bij vragen gerust contact op met de ledencommissie.